18. maj 2015

Bøsøre Strand Feriepark - Meget mere end 5-stjernet eventyr.

Det var med stor skepsis vi kørte til Bøsøre Strand Feriepark i Kr. Himmelfartsferien. Vi har tidligere været på en stor tema-campingplads, hvor vi tog hjem med følelsen af 'kulisser uden indhold'. Bøsøre Strand Feriepark er bygget op omkring temaet 'Eventyr'. Vores skepsis var helt ubegrundet. Pladsen har ikke blot et rigtigt fint tema, men i den grad også sjæl. 


Campingpladsen ligger smukt.

Campingpladsen ligger utroligt naturskønt direkte ved stranden - ud til Storebælt. Fra stranden er der udsigt til Storebæltsbroen.

Vi valgte at bruge ferien på at benytte campingpladsens faciliteter, aktiviteter, samt på udflugter i nærområdet. Forud for vores ophold modtog vi en mail, med et program for aktiviteterne i den uge, hvor vi havde booket vores ophold. Et super initiativ fra campingpladsen, da vi på denne måde følte os godt forberedte, og på forhånd havde kunnet udvælge, hvilke aktiviteter, vi ville deltage i.

Bumper Balls et megahit

Bumper Balls er en af de sjove nye aktiviteter, der var sat på programmet i Kr. Himmelfartsferien. En aktivitet hvor spillerne ifører sig store oppustelige bolde, og så spiller fodbold. Det lyder ret voldsomt, når de stor bolde støder sammen, og spillerne triller omkuld, men da alle deltagere er godt polstret i luft, er der ingen der for alvor slår sig. Hullet i midten, af den store badebold-lignende kugle, går hele vejen igennem, så man kan sagtens få luft. Hver spiller har et sæt skulderstroppe og to håndtag til at holde styr på den bold, de har på. Der blev spilllet i høj sol, så der blev temmelig varmt inde i de store bolde. Aktiviteten blev sat i gang ved 12 tiden, og fortsatte til alle, der ønskede det, havde fået lov at prøve. Bøsøre Strand Feriepark kommer til at have Bumper Balls på deres aktivitetsprogram hele sommeren. Et sjovt tiltag, når man som os rejser med teenagere.

3 x Hansen klar til Bumper Balls.

Fodboldgolf og Minigolf

Både Minigolf og Fodboldgolf på campingpladsen er tematiseret omkring eventyr. Begge dele var sjove at prøve. Der blev snakket en del om figurene og banerne, på bagsædet hjem i bilen søndag. Fodboldgolfbanen er i modsætning til andre baner, vi har prøvet, trukket sammen på et mindre areal. Det gør banen mere hyggelig og overskuelig. En sjov aktivitet, som man bør prøve, hvis man bor på campingpladsen.

Fodboldgolf er et hit.

Pandekager, snobrød og fælleshygge

Det skønne ved at være afsted i en gruppe er muligheden for fælleshygge. Af de to familier vi var sammen med, havde vi kun mødt den ene familie før, mens svenske Fam. Karlsjø var med for første gang. Familien er dog godkendt til at deltage ved fremtidige fællescamp, da de er besiddelse af udemærkede evner i pandekagebagning. :-D

Peter Karlsjø bager pandekager.

Udover et fint aktivitetsprogram, indendørs badeland, leg på tværs af alder og fælleshygge. Var der også mulighed for at benytte campingpladsen legepladser, tarzanbaner, klappe og fodre dyr eller bage snobrød.

Snobrødsbagning på stranden.
 

Tæt ved indgangen havde Dansk Kennel Klub - Bulldog afdelingen - hele weekenden hundeudstilling. Hunderacer der ved deres blotte tilstedeværelse levere underholdning. Vi oplevede overalt på campingpladsen rigtig mange hunde. Men kun et enkelt 'vov'. Imponerende at så mange hunde kan befinde sig på en campingplads, uden at der er bliver gøet eller efterladt uopsamlede 'visitkort'.


Kalkgraven og Klintholmen

En smuk gåtur på 5-6 km. langs stranden kan føre til området ved Klintholmen og Kalkgraven. Stranden varierer meget mellem sand, sten, klitter og klinter. Der er en del huse, badebroer og små joller langs ruten, så der hele tiden er lidt at kigge på.


En smuk gåtur langs stranden.

Falledskoven

I gå- eller cykelafstand fra campingpladsen ligger Falledskoven. Her finder man ældre skovløberhuse og nyere sommerhuse inde i skoven. En dejlig gåtur i skoven, der fører til det lille samfund midt i skoven.



Idyl midt i Falledskoven.

Gadekær og Fynsk idyl

I det hele taget er området meget idyllisk, med rapsmarker, bindingsværkshuse og gadekær.


Gadekæret i Vormark.

Indkøb i området

På campingpladsen forefindes restaurant og butik. Butikken 'Brutto' har et pænt stort udvalg af dagligvarer og andre fornødenheder. Der bages dagligt frisk brød. Vil man gerne handle lidt større ind, findes der en fin Meny butik i Hesselager med et stort udvalg og en dejlig delikatesseafdeling. Vi købte stjerneskud i butikken. De var både friske og velsmagende.



Campingpladsen

En utroligt velplejet campingplads mellem Nyborg og Svendborg. Enhederne er en blanding af store enheder med hække og mindre pladser. Vi boede lidt mindre struktureret på teltpladsen, sammen med to andre familier fra Outwell Camping Club Denmark. Vi havde el, gode jævne pladser, sol, læ og ro. Præcis som vi godt kan lide det. Teltpladserne ligger i det lidt rolige hjørne af campingpladsen, men i fin afstand til servicebygningen,


Den servicebygning vi lå tættest på, var virkelig imponerende. Vi har kun set tilsvarende bade- og toiletforhold på vores rejser til England. Der er rigeligt med toiletter, bruserum og håndvaske. Desuden er der et hjørne til føntørring og andet smukkesering, vi døbte det straks 'dulle-op-hjørnet', uden at det på nogen måde skal forståes negativt. Vi synes at hjørnet er fantastisk, og burde forefindes på ALLE campingpladser. :-)


Herudover indeholder servicebygningen et helt rum til børn, med små håndvaske og små toiletter. Puslerum, familiebaderum, vaskemaskiner, fællesrum og køkken. Det hele bliver ledsaget af behageligt musik.

Ejerne Helle og Michael har haft campingpladsen i 25 år. Det mærkes tydeligt på graden af detaljer på hele pladsen. Overalt hænger der poser til hundeejere. Vandhanerne på hele pladsen er beklædt i smukke stenstøtter med mønsteret fra et papirklip af H.C. Andersen på fronten. Lygtepælene er utroligt smukke. Overalt føler vi, at ejerne er nærværende, og har godt styr på deres campingplads.


Hundeposerne blev flittigt brugt.
Vi mener at pladsen bedst beskrives, som en plads, der har noget for alle. Natur, underholdning, aktiviteter, ro og dejlige faciliteter. En plads vi bestemt vil besøge igen.

Teltet på turen

Vi rejste på denne tur med vores Eureka! The Grand BTC RS og et DD Hammock Tarp på fronten. Kombinationen giver os et godt boligareal med et overdækket areal foran teltet. Rart når vi er flere samlet.
Eureka! The Grand BTC RS og DD Hammock Tarp XL.

Besøg Bøsøre Strand Feriepark

Har du fået lyst til at besøge Bøsøre Strand Feriepark, så tjek linket herunder. Pladsen tilbyder året igennem forskellige pakketilbud bl.a. et koncept, der hedder All-Inklusive, hvor der udover enheden medfølger el, brusebad, flere måltider og badeland,



Links:

http://www.bosore.dk/
https://www.facebook.com/groups/outwell.camping.club.dk/
http://www.eurekaeurope.com/p/the-grand-btc-rs/tents_family-breathable-technical-cotton-rs?pp=136
http://www.ddhammocks.com/product/tarp-xl





Ingen kommentarer:

Send en kommentar